2019-2020...What a year!

Μετά και τις τελευταίες εξετάσεις πιστοποίησης που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, και οι οποίες σηματοδότησαν τη λήξη της πολύ ιδιαίτερης φετινής σαιζόν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μαθητές, τους γονείς τους αλλά και το προσωπικό του φροντιστηρίου που ο καθένας από τη μεριά του με περισσή υπομονή και καλή διάθεση συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί ομαλά το σχολικό έτος 2019-2020.
Μέσα σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, κρατάμε το γεγονός ότι φθάσαμε ως εδώ με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε μαθησιακό επίπεδο. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους! Η ζωγραφιά που κοσμεί τον τοίχο μας είναι από
τα χέρια της κ.Μαρίας!

what a year

 

Carnival Party 2019!

Το αποκριάτικο πάρτυ του φροντιστηρίου μας έλαβε φέτος χώρα στο Tranzistor Kids Club, έναν από τους πιο ξεχωριστούς και πρωτοποριακούς χώρους εκδηλώσεων για παιδιά στην πόλη. Για περίπου τρεις ώρες οι μαθητές μας έβαλαν τις στολές τους, έπαιξαν παιχνίδια απόδρασης, τραγούδησαν και χόρεψαν, έχοντας κάνει στο μεταξύ ένα διάλλειμα και χυμό και τοστ! Σας ευχαριστούμε όλους!

apokries 1

apokries 2

apokries 3

Απονομή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας ECCE!

Στα χνάρια της αδερφής του Ανδριάννας, ο Αντρέας Γκιούζης φεύγει από το φροντιστήριο μας με το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας ECCE (University Of Michigan). Τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά και την επακόλουθη επιτυχία!
 
ecce english bus andreas giouzis

 

Ο Σεπτέμβριος έφτασε!

Ο Σεπτέμβριος έφτασε! Κάθε απόγευμα από Δευτέρα ως Παρασκευή 18.00-20.30 σας περιμένουμε για εγγραφές και πληροφορίες για τη νέα σχολική χρονιά!

flyer 2019

Spelling Bee competition and end-of-season party!

Ήταν ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο για εμάς και τους μαθητές μας. Το Σάββατο στην τελική φάση του διαγωνισμού ορθογραφίας Spelling Bee που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ιωαννίνων και την Κυριακή στη γιορτή του φροντιστηρίου που φιλοξενήθηκε στο Tranzistor Kids Club. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!

Spelling Bee 1

Carnival Party 2018

Το πάρτυ που έγινε θεσμός! Απόκριες χωρίς ξεφάντωμα στο English Bus δε γίνεται! Το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Και του χρόνου με υγεία!

28164589 2027819230828128 3174495218876263293 o

Προσφορά γνωριμίας για τα pre-juniors!

Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας του φροντιστηρίου μας! Τα παιδιά της Β' Δημοτικού έρχονται σε επαφή με τον κόσμο της Αγγλικής γλώσσας μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι. Η τάξη των pre-juniors ξεκινάει τα μαθήματά της μέσα στον Οκτώβριο με ετήσιο κόστος μόλις 30 ευρώ!

prosfora pre juniors

Απονομή πιστοποιητικού επιπέδου C2 (Proficiency)

Μετά την επιτυχία του στην εξεταστική Μαϊου 2017, ο Μιχάλης Παπατσίμπας παραλαμβάνει το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου C2 (Proficiency) από το φροντιστήριο μας! Μπράβο Μιχάλη!

 

Aponomi AC2 Proficiency

School's out for the summer!

Έφτασε στο τέλος της άλλη μία σχολική χρονιά-η τρίτη αισίως για το φροντιστήριό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φέτος με γονείς και μαθητές και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μας.
Συνεχίζουμε με γνώμονα την εξέλιξη στην γνώση και τη μεθοδολογία αλλά παράλληλα δίνοντας εξίσου μεγάλη σημασία στην παιδαγωγική και την ανάπτυξη υγιών σχέσεων μεταξύ μας.
Καλό καλοκαίρι!

schoolsout

Carnival Party 2017!

Περάσαμε ένα υπέροχο και άκρως διασκεδαστικό απόγευμα χάρη στο ατελείωτο κέφι των παιδιών μας και φυσικά την αεικίνητη Mrs Helen! Καλές απόκριες σε όλους!

apokries01

 

apokries02

 

apokries03

 

apokries04

Απονομή πιστοποιητικών ECCE May 2016!

Οι κόποι της Ανδριάνας και της Νάνσυ ανταμείφθηκαν με την απόκτηση του ECCE, το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα και αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας! Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στις καθηγήτριές τους!

Φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του φροντιστηρίου μας για το Halloween!

Μία από τις επιδιώξεις μας, παράλληλα με τη σωστή εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, είναι και η εξοικείωση των μαθητών μας με τα έθιμα και την κουλτούρα των χωρών που μιλιέται η γλώσσα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν παραλείψαμε και φέτος να γιορτάσουμε το Halloween με σχετικά παιχνίδια και δραστηριότητες!