ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 - ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100%!

Μετά την "καταιγίδα" της περασμένης σχολικής χρονιάς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έρχονται αυτές τις ημέρες αποκτούν διπλάσια σημασία για όλους μας, καθηγητές, μαθητές και γονείς.

ΕΠΙΠΕΔΟ Γ2 (ECPE) : Φαίδρα Α, Γιώργος Κ, Γιώργος Σ.     PASS

ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 (ECCE) Κωνσταντίνος Σ, Θανάσης Σ, Γιώργος Σ, Χρήστος Χ, Δημήτρης Μ.     PASS

ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 (BCCE) Ολυμπία Σ, Παναγιώτα Π, Αριάδνη Κ, Νικολέτα Α.     PASS

ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 (LAAS) Παουλίνα Τ, Σοφία Τ, Βασιλική Τ, Ορέστης Μ, Κλεονίκη Σ.   PASS

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 100%!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους!

233703192 275188150605926 4239561519971718339 n

Στη φωτογραφία η απονομή του περυσινού πιστοποιητικού ECCE. Οι τρεις μαθητές από τους εικονιζόμενους κατάφεραν μέσα σε μόλις 9 μήνες και σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες να πετύχουν στις εξετάσεις για το Proficiency!

Καλό Δεκαπενταύγουστο!

Απονομή πιστοποιητικού BCCE 2020

Stay safe and move forward! Congratulations to George and Chris on their recent success in the BCCE exam!

bcce 2020

 

2019-2020...What a year!

Μετά και τις τελευταίες εξετάσεις πιστοποίησης που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, και οι οποίες σηματοδότησαν τη λήξη της πολύ ιδιαίτερης φετινής σαιζόν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μαθητές, τους γονείς τους αλλά και το προσωπικό του φροντιστηρίου που ο καθένας από τη μεριά του με περισσή υπομονή και καλή διάθεση συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί ομαλά το σχολικό έτος 2019-2020.
Μέσα σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, κρατάμε το γεγονός ότι φθάσαμε ως εδώ με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε μαθησιακό επίπεδο. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους! Η ζωγραφιά που κοσμεί τον τοίχο μας είναι από
τα χέρια της κ.Μαρίας!

what a year

 

Carnival Party 2019!

Το αποκριάτικο πάρτυ του φροντιστηρίου μας έλαβε φέτος χώρα στο Tranzistor Kids Club, έναν από τους πιο ξεχωριστούς και πρωτοποριακούς χώρους εκδηλώσεων για παιδιά στην πόλη. Για περίπου τρεις ώρες οι μαθητές μας έβαλαν τις στολές τους, έπαιξαν παιχνίδια απόδρασης, τραγούδησαν και χόρεψαν, έχοντας κάνει στο μεταξύ ένα διάλλειμα και χυμό και τοστ! Σας ευχαριστούμε όλους!

apokries 1

apokries 2

apokries 3

Απονομή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας ECCE!

Στα χνάρια της αδερφής του Ανδριάννας, ο Αντρέας Γκιούζης φεύγει από το φροντιστήριο μας με το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας ECCE (University Of Michigan). Τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά και την επακόλουθη επιτυχία!
 
ecce english bus andreas giouzis